Francouzské speciality

Termin konání:
06.05.2019 09:00
Kurz Vede:
Jan Horký
Ukončeno
3 500 Kč
Termíny kurzu:
Podrobnosti:

Jan Horký, kapitán úspěšného českého národního týmu, se rozhodně vyzná i v mezinárodních kuchyních. Jinak by se svým týmem nevyhrál 2 světové poháry v jednom roce.

A tak zamíříme s Honzou do Francie, země známých gurmánů.

Menu:
Smažené jelítko s hráškovo-fazolovým krémem
Francouzská „Boulljabaise“ se šafránovou majonézou
Lososový pstruh pečený v máslovém těstě s mušlí svatého Jakuba, „ala Paul Bocuse“, omáčka „Choron“
Telecí pečeně a ragout se smržovou omáčkou
Čokoládový fondant se smetanovou zmrzlinou

Maximální počet účastníků na kurzu je 10 - to zaručuje možnost individuálního přístupu lektora.

Získáte certifikát o absolvováním kurzu.

V ceně kurzu jsou všechny potřebné suroviny, občerstvení po celou dobu trvání kurzu, tištěné receptury a zapůjčení zástěry.

Co nesníte během kurzu, si odnesete domů.

Délka kurzu: 5 hodin

Dotaz ke kurzu
Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.
Obchodní partneři