Hovězí od pupku ke steaku

Termin konání:
07.10.2025 16:00
Kurz Vede:
Jan Horký
Volná místa
4 500 Kč
Podrobnosti:

 

Hovězí občas někoho děsí. Jak to připravit, aby to bylo měkké, šťavnaté, abych to drahé naso nezkazil/a?

Honza Horký nám v tom udělá jasno!

 

 

Připravíme si části hovězího masa pečením, grilováním „sous vide“ s vhodnou přílohou a omáčkou.

 

Menu:

-hovězí tatarák s lanýžovým olejem, lanýžová majonéza

-hovězí kroketa z hovězího krku, květákové pyré

-hovězí rump steak , dýňové pyré

-hovězí smažené nudličky v teriyaki, rýžové nudle

 


Maximální počet účastníků na kurzu je 10 - to zaručuje možnost individuálního přístupu lektora.

Získáte certifikát o absolvováním kurzu.

V ceně kurzu jsou všechny potřebné suroviny, občerstvení po celou dobu trvání kurzu, tištěné receptury a zapůjčení zástěry.

Co nesníte během kurzu, si odnesete domů.

Délka kurzu: 4-5 hodin

Dotaz ke kurzu
Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.
Obchodní partneři