Hovězí občas někoho děsí. Jak to připravit, aby to bylo měkké, šťavnaté, abych to drahé naso nezkazil/a?
Honza Horký nám v tom udělá jasno!
Připravíme si části hovězího masa pečením, grilováním „sous vide“ s vhodnou přílohou a omáčkou.
Menu:
-hovězí tatarák s lanýžovým olejem, lanýžová majonéza
-hovězí kroketa z hovězího krku, květákové pyré
-hovězí rump steak , dýňové pyré
-hovězí smažené nudličky v teriyaki, rýžové nudle
Maximální počet účastníků na kurzu je 10 - to zaručuje možnost individuálního přístupu lektora.
Získáte certifikát o absolvováním kurzu.
V ceně kurzu jsou všechny potřebné suroviny, občerstvení po celou dobu trvání kurzu, tištěné receptury a zapůjčení zástěry.
Co nesníte během kurzu, si odnesete domů.
Délka kurzu: 4-5 hodin