Milujete italskou kuchyni? Ochutnali jste na letošní dovolené italský originál nebo jste jeli na dovolenou jinam a po italské kuchyni se vám stýská? Máme pro vás kurz, kterým se do Itálie přeneseme.
Menu:
- Rozklepávané hovězí carpaccio - Parmezán, bazalkové pesto, pinie, smažené kapary
(Kompletní příprava rozklepávaného hovězího carpaccia, doplněná parmezánem, přípravou bazalkového pesta se smaženými kapary)
- Šafránové Ravioly - Ricotta, pecorino, citrónové glazé
(Příprava domácí pasty včetně výroby domácích raviol s ricottovou náplní se šafránem doplněná citrónovým glazé)
- Dýňové gnocchi - Vepřová panenka, dýně, rajské jablko, špenát, chianti omáčka, pražený lískový ořech
(Kompletní příprava gnocchi z pečené dýně, doplněné grilovanou vepřovou panenkou s citrónovým tymiánem a praženými lískovými ořechy)
Maximální počet účastníků na kurzu je 10 - to zaručuje možnost individuálního přístupu lektora.
Získáte certifikát o absolvováním kurzu.
V ceně kurzu jsou všechny potřebné suroviny, občerstvení po celou dobu trvání kurzu, tištěné receptury a zapůjčení zástěry.
Co nesníte během kurzu, si odnesete domů.
Délka kurzu: 4-5 hodin