Italská kuchyně

Termin konání:
15.10.2025 16:00
Kurz Vede:
Zdeněk Křížek
Volná místa
4 300 Kč
Podrobnosti:

Milujete italskou kuchyni? Ochutnali jste na letošní dovolené italský originál nebo jste jeli na dovolenou jinam a po italské kuchyni se vám stýská? Máme pro vás kurz, kterým se do Itálie přeneseme.

 

Menu:

- Rozklepávané hovězí carpaccio - Parmezán, bazalkové pesto, pinie, smažené kapary

(Kompletní příprava rozklepávaného hovězího carpaccia, doplněná parmezánem, přípravou bazalkového pesta se smaženými kapary)

  

- Šafránové Ravioly - Ricotta, pecorino, citrónové glazé

(Příprava domácí pasty včetně výroby domácích raviol s ricottovou náplní se šafránem doplněná citrónovým glazé)

  

- Dýňové gnocchi - Vepřová panenka, dýně, rajské jablko, špenát, chianti omáčka, pražený lískový ořech

(Kompletní příprava gnocchi z pečené dýně, doplněné grilovanou vepřovou panenkou s citrónovým tymiánem a praženými lískovými ořechy)

 

 

Maximální počet účastníků na kurzu je 10 - to zaručuje možnost individuálního přístupu lektora.

Získáte certifikát o absolvováním kurzu.

V ceně kurzu jsou všechny potřebné suroviny, občerstvení po celou dobu trvání kurzu, tištěné receptury a zapůjčení zástěry.

Co nesníte během kurzu, si odnesete domů.

Délka kurzu: 4-5 hodin

Dotaz ke kurzu
Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.
Obchodní partneři