Italský speciál - kurz italské kuchyně

Termin konání:
22.10.2024 16:00
Kurz Vede:
Zdeněk Křížek
Volná místa
3 900 Kč
Podrobnosti:

Italská kuchyně je i v našich končinách jednou z nejoblíbenějších. Je to zejména pro její jednoduchost. 

Když si to ale chcete udělat opravdu poctivě, tak už to tak jednoduché být nemusí.

A proto jsem připravili v Jihlavě kurz italské kuchyně.

 

  • Raviolo
    • Žloutek, lanýž, quancaile, pecorino
    • Kompletní příprava domácí pasty, výroba plněných raviol včetně náplně, doplněné sýrem pecorino a strouhaným lanýžem
  • Parmezánové rizoto
    • Dýně, krevety, artyčok, rukola
    • Příprava parmezánového rizota s pečenou dýní, čištění a grilování celých krevet s artyčoky
  • Dančí hřbet
    • Tymiánové gnocchi, pinie, špenát, chianti omáčka
    • Kompletní příprava dančího hřbetu včetně domácích bramborových gnocchů se špenátem a piniovými ořechy, ukázka chianti omáčky

 

Získáte certifikát o absolvováním kurzu.

V ceně kurzu jsou všechny potřebné suroviny, občerstvení po celou dobu trvání kurzu, tištěné receptury a zapůjčení zástěry.

Co nesníte během kurzu, si odnesete domů.

Délka kurzu: 4-5 hodin

Dotaz ke kurzu
Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.
Obchodní partneři