Jarní masa a jejich vhodné úpravy a přílohy

Termin konání:
13.04.2023 16:00
Kurz Vede:
Jan Horký
Volná místa
3 900 Kč
Podrobnosti:

Příprava a ukázka různých technik úpravy mas typických pro jaro.

Oblíbené recepty Honzy Horkého a moderní postupy.

Vhodné přílohy a inspirativní doplňky.

Menu:

  • Chřestový tatarák s křepelčím vajíčkem
  • Trhané kachní prso v briošce, majonéza s divokým česnekem
  • Marinovaný a grilovaný losos v citrusech, špenátové rizoto, zelenina v karamelovém másle
  • Smažený jehněčí hřebínek, bramborový krém s kukuřicí a kurkumou
  • Telecí ragout na žampionech, jarní nádivka s rukolou

 

Získáte certifikát o absolvováním kurzu.

V ceně kurzu jsou všechny potřebné suroviny, občerstvení po celou dobu trvání kurzu, tištěné receptury a zapůjčení zástěry.

Co nesníte během kurzu, si odnesete domů.

Délka kurzu: 4-5 hodin

Dotaz ke kurzu
Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.
Obchodní partneři