Jarní menu Zdeňka Křížka

Termin konání:
24.03.2026 16:00
Kurz Vede:
Zdeněk Křížek
Volná místa
4 500 Kč
Podrobnosti:

Jaro nabízí poustu krásných surovin a byl by hřích je nevyužít do krásných receptur, které pro vás připravil Zdeněk Křížek.

 

Menu:

 

Jarní salát

  • Zauzená jehněčí panenka, ředkvičky, mikro bylinky, jáhly, pampeliškový dresing
  • Kompletní příprava jarního salátu se zauzenou jehněčí panenkou, doplněná přípravou pampeliškového dresinku

 

Velouté z medvědího česneku

  • Jarní nádivka, pošírované vejce, zákys
  • Kompletní příprava Velouté z medvědího česneku včetně jarní nádivky a pošírovaného vejce

 

Grilovaný telecí hřbet

  • Parmská šunka, šalvěj, hráškové rizoto, parmezán
  • Kompletní příprava grilovaného telecího hřbetu v parmské šunce, doplněná hráškovým rizotem

 

 

Maximální počet účastníků na kurzu je 10 - to zaručuje možnost individuálního přístupu lektora.

Získáte certifikát o absolvováním kurzu.

V ceně kurzu jsou všechny potřebné suroviny, občerstvení po celou dobu trvání kurzu, tištěné receptury a zapůjčení zástěry.

Co nesníte během kurzu, si odnesete domů.

Délka kurzu: 4-5 hodin

Dotaz ke kurzu
Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.
Obchodní partneři