Jehně, tele, pražma, kráva - každý si rád někdy dává

Termin konání:
30.04.2019 16:00
Kurz Vede:
Martin Svatek
Ukončeno
3 500 Kč
Podrobnosti:

Lákavá nabídka masných půltů v jarních měsících - telecí, jehněčí, mlaďoučká svíčková. 

Cena těchto druhů mas není zrovna nízká.

Jak to nezkazit a zaručeně připravit luxusní oběd?

Kurz s Martinem Svatkem v Jihlavě v Gurmandii Vám pomůže. A pak už můžete vesele nakupovat a užívat si tu slast měkkoučkého masa.

MENU:

    Jehněčí kýta v sušené šunce s pálenými  šalotkami a omáčkou z červeného vína

    Pražma pečená v solné krustě

    Telecí pupek s omáčkou z husích jater a koňaku

    Jak připravit správně biftek z pravé svíčkové

    Dort z ovčího sýra s maracujou

V ceně kurzu jsou všechny potřebné suroviny, občerstvení po celou dobu trvání kurzu, tištěné receptury a zapůjčení zástěry.

Co nesníte během kurzu, si odnesete domů.

Získáte certifikát o absolvováním kurzu.

Délka kurzu: 4-5 hodin

Dotaz ke kurzu
Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.
Obchodní partneři
Copyright © 2020 SEO kvalitně. All rights reserved www.gurmandie.cz.