Lákavá nabídka masných půltů v jarních měsících - telecí, jehněčí, mlaďoučká svíčková.
Cena těchto druhů mas není zrovna nízká.
Jak to nezkazit a zaručeně připravit luxusní oběd?
Kurz s Martinem Svatkem v Jihlavě v Gurmandii Vám pomůže. A pak už můžete vesele nakupovat a užívat si tu slast měkkoučkého masa.
MENU:
Jehněčí kýta v sušené šunce s pálenými šalotkami a omáčkou z červeného vína
Pražma pečená v solné krustě
Telecí pupek s omáčkou z husích jater a koňaku
Jak připravit správně biftek z pravé svíčkové
Dort z ovčího sýra s maracujou
V ceně kurzu jsou všechny potřebné suroviny, občerstvení po celou dobu trvání kurzu, tištěné receptury a zapůjčení zástěry.
Co nesníte během kurzu, si odnesete domů.
Získáte certifikát o absolvováním kurzu.
Délka kurzu: 4-5 hodin