Klasika českých cukráren moderně

Termin konání:
24.01.2024 16:00
Kurz Vede:
Anna Marvanová
Poslední 3 volná místa
3 600 Kč
Termíny kurzu:
Podrobnosti:

České dezerty jsou tak pověstné, že je není třeba představovat. 

Umíte je ale připravit? A umíte jim dát tu správnou poctivou chuť a přitom je trošku přizpůsobit dnešní době?

Sebemenší pochyby rozptýlí kurz v Gurmandii v Jihlavě.

 

Menu:

  • likérová špička - buflery, čokoládová mousse, čokoládová šlehaná ganache, vanilkový likér

 

  • punčový řez - piškot, rybíz/malina marmeláda, punč, citrusový mousse

 

  • žloutkový věneček - odpalované těsto, vanilkový krém, bílková poleva

 

V ceně kurzu jsou všechny potřebné suroviny, občerstvení po celou dobu trvání kurzu, tištěné receptury a zapůjčení zástěry.

Veškeré produkty vyrobené během kurzu si odnesete domů.


Délka kurzu: 4-5 hodin

Dotaz ke kurzu
Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.
Obchodní partneři