Klasika českých cukráren podle Heleny Fléglové

Termin konání:
18.01.2022 16:00
Kurz Vede:
Helena Fléglová
Zbývá poslední místo!
3 000 Kč
Termíny kurzu:
Podrobnosti:

Kdo by neznal likérovou špičku, laskonku punčový řez nebo indiána?

Tyto české dezerty jsou tak pověstné, že je není třeba představovat. 

Umíte je ale připravit? A umíte jim dát tu správnou chuť a přitom je trošku přizpůsobit dnešní době?

Sebemenší pochyby rozptýlí kurz s Helenou Fléglovou v Gurmandii v Jihlavě.

Menu:

  • likérová špička
  • rybízový indiánek
  • laskonka
  • punčový řez

 

V ceně kurzu jsou všechny potřebné suroviny, občerstvení po celou dobu trvání kurzu, tištěné receptury a zapůjčení zástěry.

Veškeré produkty vyrobené během kurzu si odnesete domů.


Délka kurzu: 4 hodiny

Dotaz ke kurzu
Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.
Obchodní partneři