Kuchařská akademie II - kuře

Termin konání:
15.10.2019 16:00
Kurz Vede:
Petr Vološčuk
Ukončeno
2 000 Kč
Podrobnosti:

Velmi často se setkávám s vašimi stesky, že si vlastně nejste jistí, jestli děláte správně i ty nejobyčejnější kuchařské úkony a jestli máte doma správné kuchařské vybavení.

Proto jsme pro vás připravili v Gurmandii sadu kurzů, kde si tu kuchařinu projedeme od úplných začátků:

- Podíváme se na vybavení kuchyně. Že není potřeba kupovat tisíce pomocníků, když máte správné ty základní. 

- Jaké používat nože a jak je používat správně, jak se o ně starat. 

- A samozřejmě projedeme základní recepty od vývarů, krémových polévek, receptů z kuřecího, vepřového i hovězího až po omáčky a klasické dezerty.

 

Na druhém kurzu zamíříme na kuře. Naučíme se kuře naporcovat, vykostit na roládu, zpracujeme i droby, ať neplýtváme.

Menu:

  • založení poctivého kuřecího vývaru
  • zpracování drobů jako zavářka do polévky, na paštiku nebo hlavní chod
  • kuřecí maso v minutkové úpravě
  • pečená šťavnatá stehna s křupavou kůžičkou
  • kuřecí roláda

Doporučujeme projít všemi kurzy kuchařské akademie!

Maximální počet účastníků na kurzu je 10 - to zaručuje možnost individuálního přístupu lektora.

Účastníci získají certifikát o absolvováním kurzu.

V ceně kurzu jsou všechny potřebné suroviny, občerstvení po celou dobu trvání kurzu, tištěné receptury a zapůjčení zástěry.

Co se nesní během kurzu, nabalíme na doma.

Délka kurzu: cca 4 hodiny

Dotaz ke kurzu
Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.
Obchodní partneři
Copyright © 2019 SEO kvalitně. All rights reserved www.gurmandie.cz.