Léto u grilu

Termin konání:
18.06.2020 16:00
Kurz Vede:
Jan Horký
Ukončeno
3 500 Kč
Podrobnosti:

A je to tady!

Přijďte se připravit na grilovací sezónu s kapitánem českého národního týmu kuchařů Janem Horkým.

Těšit se můžete na základní informace, jak s kterým masem zacházet.

Nebyl by to však Honza Horký, kdyby si pro nás nepřipravil jeho oblíbené speciality. 

Budeme nakládat a marinovat maso, ryby i zeleninu.

Menu:

  • hovězí flank steak
  • vepřový bok
  • konfitovaná vepřová žebra
  • losos
  • kuřecí prsa tandori
  • lilek
  • atd....

 

Získáte certifikát o absolvováním kurzu.

V ceně kurzu jsou všechny potřebné suroviny, občerstvení po celou dobu trvání kurzu, tištěné recepty a zapůjčení zástěry.

Co nesníte během kurzu, si odnesete domů.

Délka kurzu: 4-5 hodin

Dotaz ke kurzu
Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.
Obchodní partneři