Olympijské menu 2020

Termin konání:
25.02.2020 16:00
Kurz Vede:
Jan Horký
Ukončeno
3 500 Kč
Podrobnosti:

Ojedinělý kurz, který je raritou v nabídce všech kulinářských studií v České republice!

To jen tak někde nezažiješ.

V únoru 2020 se český tým kuchařů zúčastní kuchařské olympiády. 

A my si v Jihlavě pod vedením kapitána českého národního týmu přiravíme reprezentační menu.

To bude BOMBA!

Menu:

Pečený marinovaný siven, krevetový koláč a fermentovaná okurka

Muflon s polentou, houbová kroketa, divoká brokolice a dýňové purée

V dezertu zkombinujeme meruňku, zelené jablko a slaný karamel

 

Získáte certifikát o absolvováním kurzu.

V ceně kurzu jsou všechny potřebné suroviny, občerstvení po celou dobu trvání kurzu, tištěné recepty a zapůjčení zástěry.

Co nesníte během kurzu, si odnesete domů.

Délka kurzu: 4-5 hodin

Dotaz ke kurzu
Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.
Obchodní partneři