Jarní Francie - kurz francouzské kuchyně

Termin konání:
08.04.2024 16:00
Kurz Vede:
Jan Horký
Ukončeno
3 900 Kč
Podrobnosti:

Jarní francie na talíři. Co víc si přát na jarním kurzu? To bude zážitek!!!

 

  • Telecí tatarák s lanýžovou solí, omáčka z hrubozrnné hořčice, křupavé bylinkové těsto

 

  • Hráškový krém s uzeným lososem

 

  • Králičí hřbety s chřestovým ragů

 

  • Jehněčí kotletka a mini kuřátko v česnekovém másle, bramborová máslová kaše

 

 

Získáte certifikát o absolvováním kurzu.

V ceně kurzu jsou všechny potřebné suroviny, občerstvení po celou dobu trvání kurzu, tištěné receptury a zapůjčení zástěry.

Co nesníte během kurzu, si odnesete domů.

Délka kurzu: 4-5 hodin

Dotaz ke kurzu
Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.
Obchodní partneři