Omáčky odlehčeně s moderní úpravou mas a ryb

Termin konání:
21.03.2024 16:00
Kurz Vede:
Jan Horký
Ukončeno
3 900 Kč
Podrobnosti:

Zpracování běžně dostupných surovin v méně obvyklých receptech, které krásně obohatí váš jídelníček:

 

  • Tatarák z lososa espuma z červené řepy, medovo-hořčicová omáčka, toast

 

  • Grilované filátko z candáta,  koprová omáčka, zastřené vejce, pečený květák

 

  • Vepřová panenka, křenová šlehaná omáčka, bramborovo-špenátové pyré

 

  • Hovězí flank steak, omáčka z hrubozrnné hořčice, mini brambory

 

Získáte certifikát o absolvováním kurzu.

V ceně kurzu jsou všechny potřebné suroviny, občerstvení po celou dobu trvání kurzu, tištěné receptury a zapůjčení zástěry.

Co nesníte během kurzu, si odnesete domů.

Délka kurzu: 4-5 hodin

Dotaz ke kurzu
Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.
Obchodní partneři