Omáčky v moderních úpravách

Termin konání:
24.01.2020 16:00
Kurz Vede:
Jan Horký
Poslední 2 volná místa
3 500 Kč
Podrobnosti:

Stále doma vaříte totéž, protože by doma nic jiného stejně nejedli?

Nebo potřbujete rošířit své obzory o nové metody?

Nebo jste prostě jen zvědaví, jak se ty omáčky a ta masa můžou upravovat jinak?

Tak věřte, že s Honzou Horkým to bude zaručeně chuťová a informační exploze.

Menu:

„Kuře na paprice“  Kuřecí prsa „sous vide“ s paprikovou espumou

Kachní prsa, krém z červeného zelí se skořicí, jablkové ragout

Vepřová líčka s kořenovou zeleninou, vinná omáčka s povidly, špenátová nádivka

Telecí svíčková , celerové purée, lanýžový olej a lanýžová sůl

Hovězí flank steak , křenová omáčka , pečené mini brambory v popelu

 

Získáte certifikát o absolvováním kurzu.

V ceně kurzu jsou všechny potřebné suroviny, občerstvení po celou dobu trvání kurzu, tištěné recepty a zapůjčení zástěry.

Co nesníte během kurzu, si odnesete domů.

Délka kurzu: 4-5 hodin

 

Dotaz ke kurzu
Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.
Obchodní partneři