Stále doma vaříte totéž, protože by doma nic jiného stejně nejedli?
Nebo potřbujete rošířit své obzory o nové metody?
Nebo jste prostě jen zvědaví, jak se ty omáčky a ta masa můžou upravovat jinak?
Tak věřte, že s Honzou Horkým to bude zaručeně chuťová a informační exploze.
Menu:
„Kuře na paprice“ Kuřecí prsa „sous vide“ s paprikovou espumou
Kachní prsa, krém z červeného zelí se skořicí, jablkové ragout
Vepřová líčka s kořenovou zeleninou, vinná omáčka s povidly, špenátová nádivka
Telecí svíčková , celerové purée, lanýžový olej a lanýžová sůl
Hovězí flank steak , křenová omáčka , pečené mini brambory v popelu
Získáte certifikát o absolvováním kurzu.
V ceně kurzu jsou všechny potřebné suroviny, občerstvení po celou dobu trvání kurzu, tištěné recepty a zapůjčení zástěry.
Co nesníte během kurzu, si odnesete domů.
Délka kurzu: 4-5 hodin