Do válení plundrového těsta se doma pouští jen málokdo. A vlastně se není čemu divit. Připravit tento druh těsta je trochu složitější. Udělat plundrové těsto totiž vyžaduje jistou dávku píle a trpělivosti, výsledek ale stojí za to.
Překládané kynuté těsto plné voňavého másla, krémů, džemů a čerstvého ovoce ze zahrady. To vše se v tomto zázraku skrývá a vy posunete své pekařské umění do jiných chuťových sfér.
Toto těsto má nespočet možností, jak ho vytvarovat a naplnit. Budeme pracovat ručně, tak jak to pak budete dělat i doma.
8 hodin plných informací a mouky s máslem úplně všude.
Na kurzu si osvojíte:
Vše co vyrobíme, si samozřejmě odnesete domů.
Zástěry zapůjčíme a během kurzu bude zajištěn pitný režim a drobné občerstvení.
Délka kurzu cca 8 hodin.