Podzimní a zimní maso a přílohy - zvěřina, husa, hříbky

Termin konání:
03.11.2022 16:00
Kurz Vede:
Jan Horký
Zbývá poslední místo!
3 900 Kč
Podrobnosti:
Příprava a ukázka různých technik úpravy zvěřiny, trhané husí stehno, vhodné omáčky a přílohy.

Vhodné přílohy a inspirativní doplňky.

Menu:

- Carpaccio z jeleního hřbetu, brusinková espuma

Hříbkový krém, omeleta z křepelčího vajíčka

- Husí trhané stehno v briošce, povidlová majonéza

- Smažená pečeně z divokého selátka, pyré z kaštanů, kroupové  rizoto

- Hřbet z jelena “sous vide“  omáčka z černého rybízu, houbová nádivka

 

Získáte certifikát o absolvováním kurzu.

V ceně kurzu jsou všechny potřebné suroviny, občerstvení po celou dobu trvání kurzu, tištěné receptury a zapůjčení zástěry.

Co nesníte během kurzu, si odnesete domů.

Délka kurzu: 4-5 hodin

 
 
Dotaz ke kurzu
Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.
Obchodní partneři