Podzimní inspirace ze zvěřiny a hub

Termin konání:
15.10.2020 16:00
Kurz Vede:
Jan Horký
Ukončeno
3 500 Kč
Podrobnosti:

K podzimu rozhodně patří zvěřina a houby. A proto nemůže chybět v naší nabídce.

 

Menu:

Příprava,divoké kachny, holuba, křepelky

Hříbkový krém , krokety z holuba v pistáciové strouhance

Dančí hřbet s křenovou espumou, kaštanové purée

Zakysaná smetana, jalovcová zmrzlina, perník

 

Získáte certifikát o absolvováním kurzu.

V ceně kurzu jsou všechny potřebné suroviny, občerstvení po celou dobu trvání kurzu, tištěné recepty a zapůjčení zástěry.

Co nesníte během kurzu, si odnesete domů.

Délka kurzu: 4-5 hodin

Dotaz ke kurzu
Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.
Obchodní partneři
Copyright © 2020 SEO kvalitně. All rights reserved www.gurmandie.cz.