Podzimní inspirace ze zvěřiny a hub

Termin konání:
15.10.2020 16:00
Kurz Vede:
Jan Horký
Ukončeno
3 500 Kč
Termíny kurzu:
Podrobnosti:

K podzimu rozhodně patří zvěřina a houby. A proto nemůže chybět v naší nabídce.

 

Menu:

  • Hříbkový krém , kmínová kroketa

 

  • Smažený řízek z divokého selete, kroupové rizoto se sušenými houbami

 

  • Dýňová nádivka s pečenou perličkou

 

  • Dančí hřbet“sous vide“ v pražených mandlích, omáčka ze sušených švestek, kaštanové pyré

 

Získáte certifikát o absolvováním kurzu.

V ceně kurzu jsou všechny potřebné suroviny, občerstvení po celou dobu trvání kurzu, tištěné recepty a zapůjčení zástěry.

Co nesníte během kurzu, si odnesete domů.

Délka kurzu: 4-5 hodin

Dotaz ke kurzu
Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.
Obchodní partneři