A protože se blíží léto a protože se blíží grilovací sezóna, chceme vás na to všechno dokonale připravit.
Co si tak udělat originál řeckou párty na zahradě?
Ukážeme si, jak ugrilovat i meloun a tím dodat letnímu salátu zase jiný rozměr.
Jak využít při grilovačce vinné listy a jak připravit dokonalý babaganuš.
Znáte babaganuš?
A jaká by to byla řecká kuchyně bez tradičního souvlaki?
Menu:
Řecký salát - Grilovaná feta, vodní meloun, oregano
Grilovaná Pražma - Vinné listy, babaganuš z lilku, steakové hranolky
Telecí Souvlaki - Olivy, rýžový pilav, tzatziki
V ceně kurzu jsou všechny potřebné suroviny, občerstvení po celou dobu trvání kurzu, tištěné recepty a zapůjčení zástěry.
Co nesníte během kurzu, si odnesete domů.
Délka kurzu: 4-5 hodin