Mnohá asijská jídla si doma běžně připravujeme.
ALE často si je upravujeme dle toho, jaké suroviny jsou lépe dostupné, jaké postupy jsou pro nás jednodušší,...
A my si na kurzu asijské kuchyně v Jihlavě samozřejmě ukážeme ty originální receptury a postupy, abyste si mohli doma dopřávat skutečný asijský gurmánský zážitek.
Shu Mai – kantonský dim sum
Krevety, vepřová krkovice, pomerančové ponzu
Kompletní příprava dim sum knedlíčku včetně náplně a pomerančové ponzu omáčky
Nashi Goreng
Restovaná Stir fry rice, hovězí skewers, fermentovaná zelenina
Kompletní příprava restované rýže Nashi goreng ve wok pánvi, marinování a příprava hovězích špízů doplněná fermentovanou zeleninou
Phad Thai
Tamarind, krevety, tofu, pažitka, chilli.
Příprava tradičního thajského pokrmu Phad Thai, z rýžových nudlí, doplněná ukázkou čištění krevet, příprava omáčky Phad thai z Tamarindu
Získáte certifikát o absolvováním kurzu.
V ceně kurzu jsou všechny potřebné suroviny, občerstvení po celou dobu trvání kurzu, tištěné receptury a zapůjčení zástěry.
Co nesníte během kurzu, si odnesete domů.
Délka kurzu: 4-5 hodin