Mnohá asijská jídla si doma běžně připravujeme.
ALE často si je upravujeme dle toho, jaké suroviny jsou lépe dostupné, jaké postupy jsou pro nás jednodušší,...
A my si na kurzu asijské kuchyně v Jihlavě samozřejmě ukážeme ty originální receptury a postupy, abyste si mohli doma dopřávat skutečný asijský gurmánský zážitek.
- Smažený wonton (varianta dim sum)
- Černá treska, krevety, citrónová tráva, chilli omáčka
- Kompletní příprava smažené varianty dim sum včetně náplně z černé tresky, krevet a citrónové trávy doplněná chilli omáčkou
- Citrónový tuňák
- Okurkový salát, řasa wakame, sezam
- Ukázka marinování tuňáka v citrónové ponzu omáčce, příprava japonského okurkového salátu s řasou wakame a sezamem
- Kuřecí Kung Pao
- Kuřecí maso, jarní cibulka, sečuánský pepř, arašídy, mirin
- Kompletní příprava a marinování kuřecího masa (metoda stir fry) doplněná restovanou zeleninou ve wok pánvi včetně jasmínové rýže
- Thajské lívanečky z kokosového mléka
- Mango, limetový tvaroh, sladké fazole
- Příprava kokosových lívanců s mangem včetně limetkového tvarohu doplněná limetkovým tvarohem
Získáte certifikát o absolvováním kurzu.
V ceně kurzu jsou všechny potřebné suroviny, občerstvení po celou dobu trvání kurzu, tištěné receptury a zapůjčení zástěry.
Co nesníte během kurzu, si odnesete domů.
Délka kurzu: 4-5 hodin