Saláty s grilovanými masy

Termin konání:
25.03.2026 16:00
Kurz Vede:
Jan Horký
Volná místa
4 500 Kč
Podrobnosti:

Jaro si říká o očistu a zařazení zeleniny, ovoce, ale bílkoviny nesmí chybět.

A proto se tentokrát zaměříme na přípravu salátů.

 

Menu:

  • Salát z vodního melounu a feta, kuskus s kari, kukuřičné kuřátko grilované

 

  • Ananasový salát s okurkou, mátovým dresinkem, losos teriyaki

 

  • Candát grilovaný,Salát z barevné čočky, barevných oliv, ředkvičky jogurtový dresink

 

  • Hovězí rump steak, ledový salát s hráškem, kukuřicí, mátou a pomerančovým dresinkem

 

 

Maximální počet účastníků na kurzu je 10 - to zaručuje možnost individuálního přístupu lektora.

Získáte certifikát o absolvováním kurzu.

V ceně kurzu jsou všechny potřebné suroviny, občerstvení po celou dobu trvání kurzu, tištěné receptury a zapůjčení zástěry.

Co nesníte během kurzu, si odnesete domů.

Délka kurzu: 4-5 hodin

Dotaz ke kurzu
Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.
Obchodní partneři