Připomeňme si omáčky, které si s oblibou dávali naše prababičky a pradědečkové, které si s chutí můžete připravit doma i my nebo jimi ozvláštnit jídelníček ve vaší restauraci či bistru.
Kurz pro kuchaře všech kategorií, pro domácí gurmány i profesionály.
A že tento kurz by určitě potěšil jako dárek pod stromečkem, nemusím připomínat.
Takovýchto tipů na dárek najdete na webovkách víc. Tak vybírejte. A že to bude zážitek!
Menu:
Sardelková omáčka s kuřecími prsy
Hříbková omáčka s loupanou plecí
Povidlová omáčka s pražskou šunkou
Račí omáčka s candátem
Okurková omáčka a možná ještě další ...
Maximální počet účastníků na kurzu je 10 - to zaručuje možnost individuálního přístupu lektora.
Získáte certifikát o absolvováním kurzu.
V ceně kurzu jsou všechny potřebné suroviny, občerstvení po celou dobu trvání kurzu, tištěné receptury a zapůjčení zástěry.
Co nesníte během kurzu, si odnesete domů.
Délka kurzu: 4-5 hodin