Surf 'n' turf - kurz vaření v moderní kombinaci masa, ryb a mořských plodů

Termin konání:
08.04.2024 16:00
Kurz Vede:
Jan Horký
Ukončeno
3 900 Kč
Podrobnosti:

Moderní kombinace masa, ryb a mořských plodů. Jak to k sobě sedí? Věřte, že skvěle! Nenechte si ujít tento gurmánský zážitek na Vysočině.

Protože i v Jihlavě to umíme!

 

Menu:

  • Carpacccio z lososa a telecího, hrubozrnná hořčice s creme fresh, toasty

 

  • Satay z kukuřičného kuřátka a krevet v teriyaki omáčce s bílou ředkví

 

  • Vepřový bůček“sous vide“ grilované krevety, mini brambry s bylinkami

 

  • Hovězí flak steak s grilovaným mořským vlkem, květákové pyré, mini špenát

 

 

Získáte certifikát o absolvováním kurzu.

V ceně kurzu jsou všechny potřebné suroviny, občerstvení po celou dobu trvání kurzu, tištěné recepty a zapůjčení zástěry.

Co nesníte během kurzu, si odnesete domů.

Délka kurzu: 4-5 hodin

Dotaz ke kurzu
Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.
Obchodní partneři