Asijská kuchyně je velmi pestrá. A tak přinášíme další dávku originálních receptur v dokonalém podání Zdeňka Křížka.
Menu:
Japonská gyoza - variace dim sum knedlíčku
- Černá treska, krevet, citrónový zázvor, miso glazé
- Kompletní příprava japonského knedlíčku gyoza s náplní z černé tresky a krevet doplněná s miso glazé
Sake uramaki roll
- Grilovaný losos v černém sezamu, avokádo, Philadelphia, uzený losos
- Kompletní příprava obrácené rolky (druh sushi) s grilovanám lososem z černým sezamem doplněná s avokádem a sýrem Philadelphia
Japonské Tonkatsu
- Vepřová kotleta, panko strouhanka, rýžový pilaf, fermentovaná zalenina
- Kompletní příprava japonského Tonkatsu z vepřové kotlety smaženého v panko strouhance, ukázka japonského pilafu a fermentované zeleniny
Maximální počet účastníků na kurzu je 10 - to zaručuje možnost individuálního přístupu lektora.
Získáte certifikát o absolvováním kurzu.
V ceně kurzu jsou všechny potřebné suroviny, občerstvení po celou dobu trvání kurzu, tištěné receptury a zapůjčení zástěry.
Co nesníte během kurzu, si odnesete domů.
Délka kurzu: 4-5 hodin