Sweetbar - základní dobrůtky

Termin konání:
04.02.2026 16:00
Kurz Vede:
Veronika Došková
Volná místa
3 900 Kč
Podrobnosti:

Ať už pečete jen tak doma pro radost nebo na svatby či jiné akce, kde potřebujete drobné dezerty, pak je právě tento kurz pro Vás.

Naučíme se základní druhy - odpalované těsto, těsto na roládu, sníh na pusinky a dezerty.

 

Vše si samozřejmě ukážeme na konkrétních dezertech, takže si připravíme i krémy a dekorace:

  • mini pavlova a jahodami a šampaňskými kostičkami
  • mini roládka ferrero rocher (čoko s lískovými oříšky)
  • choux - karamelové francouzské větrníčky s křupavou vrstvou

 

Na kurzu bude pro vás připraveno drobné občerstvení a nápoje, zástěry zapůjčíme a na závěr dostanete certifikát.

Délka kurzu 4-5 hodin.

Dotaz ke kurzu
Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.
Obchodní partneři