Tradice středoevropské kuchyně v moderním pojetí

Termin konání:
26.11.2025 16:00
Kurz Vede:
Zdeněk Křížek
Volná místa
4 500 Kč
Podrobnosti:

Máte rádi středoevropskou kuchyni ale rádi byste se inspirovali k modernějším formám jejích pokrmů?

 

Menu:

- Domácí langoš z podmáslí - Trhané vepřové koleno, fermentované křenové zelí, hořčicová majonéza (Kompletní příprava langoše z podmáslí, doplněné uzeným vepřovým kolenem s fermentovaným křenovým zelím, příprava hořčicové majonézy)

 

- Krémové Velouté z pečeného květáku - Pošírované vejce, zákys, popkorn (Příprava krémového Velouté z pečeného květáku, doplněná pošírovaným vejcem a popkornem)

 

- Staročeská svíčková na smetaně - Hovězí tanderloin, špek, brusinky, žemlový knedlík (Kompletní příprava hovězí svíčkové od základu, ukázka protýkání hovězí svíčkové s slaninou, doplněná žemlovým knedlíkem)

 

Maximální počet účastníků na kurzu je 10 - to zaručuje možnost individuálního přístupu lektora.

Získáte certifikát o absolvováním kurzu.

V ceně kurzu jsou všechny potřebné suroviny, občerstvení po celou dobu trvání kurzu, tištěné receptury a zapůjčení zástěry.

Co nesníte během kurzu, si odnesete domů.

Délka kurzu: 4-5 hodin

Dotaz ke kurzu
Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.
Obchodní partneři