Máte rádi středoevropskou kuchyni ale rádi byste se inspirovali k modernějším formám jejích pokrmů?
Menu:
- Domácí langoš z podmáslí - Trhané vepřové koleno, fermentované křenové zelí, hořčicová majonéza (Kompletní příprava langoše z podmáslí, doplněné uzeným vepřovým kolenem s fermentovaným křenovým zelím, příprava hořčicové majonézy)
- Krémové Velouté z pečeného květáku - Pošírované vejce, zákys, popkorn (Příprava krémového Velouté z pečeného květáku, doplněná pošírovaným vejcem a popkornem)
- Staročeská svíčková na smetaně - Hovězí tanderloin, špek, brusinky, žemlový knedlík (Kompletní příprava hovězí svíčkové od základu, ukázka protýkání hovězí svíčkové s slaninou, doplněná žemlovým knedlíkem)
Maximální počet účastníků na kurzu je 10 - to zaručuje možnost individuálního přístupu lektora.
Získáte certifikát o absolvováním kurzu.
V ceně kurzu jsou všechny potřebné suroviny, občerstvení po celou dobu trvání kurzu, tištěné receptury a zapůjčení zástěry.
Co nesníte během kurzu, si odnesete domů.
Délka kurzu: 4-5 hodin