Tradiční omáčky a masa v moderních úpravách

Termin konání:
16.02.2023 16:00
Kurz Vede:
Jan Horký
Ukončeno
3 800 Kč
Podrobnosti:

Příprava a ukázka různých technik úpravy masa nejčastěji používaného v českých kuchyních.

Oblíbené recepty Honzy Horkého a moderní postupy.

Vhodné přílohy a inspirativní doplňky.

Menu:

  • Candát s koprovou omáčkou v espumě
  • „Kukuřičné kuře na paprice“ - Kuřecí prsa „sous vide“ s paprikovou espumou
  • Kachní prsa, vinná omáčka zahuštěná povidly a černým rybízem
  • Vepřová líčka s křenovou omáčkou, kořenová zelenina
  • Telecí kýta“sous vide“ houbová omáčka se smrži

 

Získáte certifikát o absolvováním kurzu.

V ceně kurzu jsou všechny potřebné suroviny, občerstvení po celou dobu trvání kurzu, tištěné receptury a zapůjčení zástěry.

Co nesníte během kurzu, si odnesete domů.

Délka kurzu: 4-5 hodin

Dotaz ke kurzu
Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.
Obchodní partneři