Jak na ryby v kuchyni

Termin konání:
25.04.2019 16:00
Kurz Vede:
Petr Vološčuk
Ukončeno
3 000 Kč
Podrobnosti:

Máte rádi ryby a opravdu si je chcete doma připravovat? Ale vůbec netušíte jak na to?

Nebo tušíte, ale nejste si jistí?

Nebo to znáte, ale rádi byste se naučili nějaké vychytávky nebo se inspirovali novými recepty?

Budeme se učit jak ryby zpracovat, očistit, šupinovat, stahovat z kůže, vytahovat kosti, porcovat,...

To vše si ukážeme při přípravě následujícího menu:

  • rybí polévka halászlé
  • domácí rybí salát
  • tatarák z tuňáka
  • losos s citrónovo-vínovou omáčkou, bramborovo-celerové puree
  • koblihy (POZOR - dezert je jako bonus, když jej stihneme)

 

V ceně kurzu jsou všechny potřebné suroviny, občerstvení po celou dobu trvání kurzu, tištěné receptury a zapůjčení zástěry.

Co nesníte během kurzu si odnesete domů.


Délka kurzu: 4 hodiny

Dotaz ke kurzu
Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.
Obchodní partneři